Referencer

Hvad siger vores kunder?

ILean-On har 30 års erfaring med it-infrastruktur, herunder Citrix, som folkene bag Lean-On var med til at tage til Danmark for 25 år siden. Mange nyder i dag godt af den viden vi har oparbejdet igennem årene. Læs hvad vores kunder har at fortælle om os her:


Case: Andritz Feed & Biofuel A/S

Let adgang for alle type brugere uanset applikation og lokation: læs hele case historien her (pdf)

alt

Lean-On Andritz case

"For vores ingeniører betyder løsningen, at man kan sidde hos kunden og gennemføre tegningsmæssige ændringer ét centralt, sikkert sted i forhold til vores data og gøre den seneste version tilgængelig in-house med det samme. Forretningsmæssigt gjorde den mobilitet, vi nu har tilført ingeniørerne, en verden til forskel, og vi kan gennemføre vores projekter hurtigere end før."

Per Møller, Vice President IT - Andritz Feed & Biofuel A/S

 


Case: Babcock & Wilcox Vølund A/S

How to Meet Demand From Business - in the 4th Industrial Revolution: Read the whole case story here (pdf)

You can also read the case here - Readiness for Change

alt

"The Citrix technology and the Lean-On Application Accelerator Platform® and services have very much been a change project for our organization. In the change process the users should be able to see an improvement from the workday they are coming from, otherwise they will not be committed. As for management – they need to be able to see a fulfillment of their growth strategies in order to be committed. Globally, the Lean-On Application Accelerator Platform has enabled that for us. We can now fulfill corporate growth strategies and improve productivity for the users, worldwide."

Jørgen Pedersen, IT Director EMEA -  Babcock & Wilcox Vølund A/S


Case: Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S

Unik performance og brugeroplevelse i PDMS 3D CAD:

læs hele case historien her (dansk version - pdf).

Click here to read UK version of case story (pdf).

You can also read the case here - Simple Workflows

alt

"På trods af latency (afstandsforsinkelser) er det lykkedes at få vores remote-medarbejdere inkluderet i den centrale it-infrastruktur, så udfordringen omkring udvekslingen af tegninger er blevet langt mindre. Alle involverede - ude på byggepladsen, i vores hovedkvarter og hos vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden – kan tilgå de samme data via PDMS-systemet. Dermed undgår vi i højere grad at kopiere og hele tiden kontrollere, at alle anvender samme version af en given tegning. Vi har fået nemmere ved at vælge samarbejdspartnere helt frit, uden at tage hensyn til geografi. Dermed sparer vi tid og undgår fejl,"

Jens Andersen, IT Manager - BWSC A/S


Case: Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Tilfredse brugere i en global organisation i vækst med en langsigtet it-strategi: læs hele case historien her (pdf).

alt

"Vi havde forskellige it-konsulenthuse ude og præsentere løsninger, men valgte Lean-On, fordi deres Citrix-viden var i særklasse."

Sture Freudenreich, Director - Head of IT i NORDEN


Case: A-kasse - FTF-A

Fleksibilitet til et turbulent marked: læs hele case historien her (pdf).

alt

"Vores it-infrastruktur skal være fleksibel, så organisationen kan følge med i de behov, som vores forskellige medlemmer stiller – lige fra musikeren til assurandøren. Med Lean-On driftsstøtte koncept får vi den dynamik og fleksibilitet i infrastrukturen der skal til. Lean-On forstår at lytte til, hvad vi som organisation har behov for, for at kunne agere i et turbulent marked med svingende ledighedstal og ændringer i love og regler."

Peter Meleschko, it-chef; FTF-A


Case: Fondsmæglerselskab - Maj Invest

Fremtidssikring af netværks- og storage-infrastruktur: læs hele case historien her (pdf).

alt

Med Nexenta storage-løsningen fra Lean-On har vi fået fremtidssikret vores netværks- og storage-infrastruktur. Samtidigt kan vi være proaktive og imødekommende i forhold til organisationens og forretningens behov. Vi har fået ekstrem god value-for-money i kombinationen mellem Nexenta-løsningens kapacitet, sikkerhed og performance og så Lean-On´s sparring, erfaring og leverance."

Morten Brunsborg Vangslev, Technical IT Manager – Maj Invest